MÁKVIRÁG

Szolgáltató információ

Eddig 11467 megjelenés


Tulajdonságok 
KategóriaVirág üzletek
NévMÁKVIRÁG
Általános értékelésÉrtékelés pontszám: 0
 MÁKVIRÁG
 Engedje meg, hogy bemutatkozzunk: Üzletünk 2000 februárjában nyílt Szeged belvárosában. Horváth Mihály utcai üzletünkben várjuk azokat a „virág-, és dísznövénybarátokat”, akiknek azon kívül, hogy mindig kiváló minőségű áruhoz jussanak, az is fontos, hogy kellemes környezetben, hangulatban, igazán hozzáértő kezek valósítsák meg elképzeléseiket. Visszajáró vendégeink tudják, hogy ránk bízhatják a legkreatívabb feladatokat.Van közöttünk „A Virágkötészet Ifjú Mestere”, olyan kollega, aki képző és iparművészeti végzetséggel állt a virágos pult mögé. Az üzlet tulajdonosa –aki természetesen ma is virágot köt- New York-ban, Chelsea-ben gyakorolhatta a szakmát, kiszolgálva neves művészeket, rendezvényeket, szállodákat. Ugyanő gyakorlatot szerzett a holland Virágtőzsdén is, megismerve a nagykereskedelem fortélyait is.

Üzletünkben a Magyarországon is megtalálható vágott virágokon és dísznövényeken kívül, mindig nagy számban találhatóak egzotikus áruk a világ minden tájáról, Ausztráliától, Puerto Rico-ig. Természetesen kérésre bármilyen dísznövényt, virágot szállítani tudunk, hisz jelentős nagykereskedelmi kapcsolatokkal rendelkezünk.

Rendezvénydekorációs tevékenységünk révén, megbízható együttműködést alakítottunk ki Szeged legfontosabb vendéglátó és szállodaipari létesítményeivel, rendezvényhelyszíneivel.Néhány emlékezetesebb eseményünk:

Mercedes Csillagtúra (Novotel) 250fő
Magyar Kórházigazgatók Vándorgyűlése (TIK Szeged) 700fő

SEVER Center nyitógála (TIK Szeged) 800fő

CIB születésnapi gála (Tisza Szálló) 420fő

Szegedi Szabadtéri Játékok (premierkosarak)

Szegedi Nemzeti Színház (premierkosarak)
Szegedi Operett gála, Operagála (Újszegedi Szabadtéri Színpad)

Jogászbál Szeged (Tisza Szálló), 300fő

Citibank Citigold gála (Etyek, Korda filmstúdió) 1000 fő

Txm Kft. konferencia (Balatonfüred) 600 fő

 „MÁKVIRÁG” 

Mindenkinek más jut eszébe erről a szóról. Van, akinek a pipacshoz hasonló növény, van, akinek egy zűrös manus becéző alakban. Nekem egy kis szegedi virágüzlet ugrik be egyből. Számomra mindig felüdülés ide betérni hisz mindig van valami új „ami a múltkor még nem volt”. Emellett színvilága és stílusos berendezései zúzott lelkünknek is megújulást biztosítanak egy– egy kemény nap után. Kincses ládához hasonlítanám, mert a sok virág mellett gyöngyök, szalagok, kaspók, vázák s egyéb csecsebecsék kavalkádja melengeti meg szívünket, lelkünket. Innen üres kézzel távozni szinte lehetetlen, itt mindenki megtalálja az ízlésének megfelelőt. Legyen az rusztikus, extravagáns, fiatalos vagy a végtelenségig leegyszerűsített kaspó, kiegészítő vagy bármi, ami éppen az eszünkbe jut. De ha teljesen tanácstalanok vagyunk, akkor sincs nagy baj hisz két naprakész, felkészült, kedves virágkötő lesi minden kívánságunk. Fantáziadús kreációikkal nem mondhatunk csődöt, legyen az élő vagy száraz virág. Kérhetünk egyet- sokat, kicsit- nagyot, romantikust vagy épp vicceset, számukra nem létezik lehetetlen. Szeretteinknek szánt ajándékainkat is bátran rájuk bízhatjuk, mert biztos, hogy az aktuális trendnek megfelelő, ízléses csomagolásban kapjuk vissza. Megjegyzem, szeretek itt csomagolt ajándékot kapni, mert olyan érzésem van, hogy mindig van rajta valami, ami csak nekem szól. Ez az érzés abból fakadhat, hogy aki először lép ide be, az idegenként jön és barátként távozik. Mindig találkozhatunk szívünknek kedves emberekkel, de nem ritka, hogy rég nem látott ismerősbe futunk, mint egy nagy család. Pici városunk egy nagy családja. Hálás vagyok, hogy részese lehetek. Köszönöm!

 

Egy elégedett vásárló.

    

Mákvirág Virág és Más
Teljes körű esküvő- és rendezvénydekoráció.

Szeged Horváth M.u.1.

62/552-497  70/242-3393

    

Ezt a szolgáltatót még senki nem értékelte.
Legyen Ön az első!
Az első értékelő 3 pontot kap, a második értékelő 2 pontot, az összes további értékelő felhasználó 1 pontot kap.
Adatlap 
Cím:Szeged, Horváth M.u.1.
Tel:62/552-497, 70/242-3393
Web:www.makvirag.eu
E-mail:info@makvirag.eu
 
Ennek a szolgáltatónak sajnos nem tud üzenetet küldeni.

Töltés...

Ugye Te is "Álomlagzit" szeretnél?

Kilenc Elengedhetetlen Határidő ahhoz, hogy minden el legyen intézve az Esküvőd napjának előestéjén

Ha még nem tetted volna meg,
Regisztrálj MOST!

Regisztrációd után azonnal megkapod a
9 Elengedhetetlen Határidőt e-mailben!

A Regisztrációhoz kattints ide!

Okleveles esküvőszervezőnk válaszol!

Tedd fel kérdésed az

info@szegedi-eskuvo.hu

e-mail címen, és okleveles esküvőszervezőnk 48 órán belül válaszol!

 

 Hírek, események


 Partner oldalaink

Kecskeméti Esküvő

 Belépés

Felhasználó:
Jelszó:

» Regisztráció

 Hamarosan egybekel

Összes pár

 Szavazás
Te milyen lakodalmat szertnél magadnak?
Nagy étteremben sok vendéggel
Szabadtéren sok vendéggel
Szűk körben...
Kettesben...
 Toplista

1.god
2.sinregi
3.csimu 
4.joinm 
5.ancsabi 
6.bcosette 
7.borsolva 
8.edina82 
9.akelaf 
10.Tavimanna 

Copyright ©2006-2008 Virtualcom Bt. - www.virtualcom.hu Felhasználási feltételek Adatvédelmi nyilatkozat Média Ajánlat ViP-CMS - A Sokszínű Tartalomkezelő Rendszer