Felhsználási feltételek 

Üdvözöljük a szegedi-eskuvo.hu internetes oldalon!
Ön a Virtualcom Bt. (www.virtualcom.hu) által üzemeltetett információs portálon jár.

Céljaink:
Az oldal létrehozása több, időnként eltérő érdekű célcsoport, piaci szereplő igényeinek kielégítése érdekében született: lapunk egyrészt kereskedői fórumként funkcionál, azaz teret adunk a kereskedő cégeknek a bemutatkozásra, termékskálájuk megismertetésére, a reklámozásra. Helyet kapnak portálunkon a kiskereskedők bemutatkozó anyagai, hirdetései, termékskálájuk és áraik is.

A szegedi-eskuvo.hu a kereskedői réteg mellett a különféle termékek/szolgáltatások megvásárlására készülő fogyasztóknak is segíteni szeretne: az ide látogatók kategóriánként rendezve, összegyűjtve megtalálják az általuk keresett termék/szolgáltatás kereskedőit, az adott áru/szolgáltatás jellemzőit, valamint fogyasztói árát is.
Termékinformációs fórumunk révén arra is lehetősége nyílik az ide látogatóknak, hogy még a vásárlási döntés előtt gyakorlati tapasztalatokat, hasznos információkat kapjon a termékről az általa kiválasztott árutípust már használó fogyasztóktól. Amennyiben regisztrál oldalunkon, mások véleményének elolvasása mellett Ön is leírhatja az egyes termékekkel kapcsolatos, pozitív vagy negatív tapasztalatait.

A portál használatának feltételei és szabályai:
1. Regisztráció:
Ön a Weboldalt általában ingyenesen és anélkül látogathatja, hogy önmagáról bármilyen személyes adatot meg kellene adnia. A Weboldal meghatározott részeihez (pl. hírlevélre történő feliratkozás, fórum) való hozzáférés azonban regisztrációhoz kötött. Egyes adatok (pl. e-mail cím) megadása kötelező, míg más adatok (pl.: név, születési év) megadása a regisztrációnak nem előfeltétele. A regisztráció során megadott felhasználónév betűk és számok kombinációját tartalmazhatja. Az ékezetes betűk és a nagybetűk használata nem megengedett.
Belépésekor a felhasználói neve mellett egy jelszó megadását is kérjük. A jelszó - a felhasználónévhez hasonlóan - betűk és számok tetszőleges kombinációjából állhat, az ékezetes betűk használata itt sem megengedett.

2. A termékinformációs fórum használata:
Kérjük, hogy a Fórum használatának megkezdése előtt figyelmesen olvassa el a "Jognyilatkozat és Adatvédelmi politika" részben ismertetett Felhasználói Szabályzatot!

A Fórum bárki által, regisztráció nélkül látogatható, annak tartalma minden regisztrált Tag és vendégfelhasználó számára látható, olvasható. A Fórumhoz hozzászólni, a termékekkel kapcsolatban véleményt nyilvánítani, mások hozzászólásaira reagálni azonban csak regisztrált Tagként lehet. A regisztrációra a REGISZTRÁCIÓ menüpont alatt nyílik lehetőség.
A regisztráció önkéntes és ingyenes.

3. Ön bármely szolgáltatónak írhat névtelen üzenetet, amelyre a szolgáltató tud válaszolni anélkül, hogy az Ön elérhetőségeihez hozzájutna. Megírhatja véleményét a szolgáltatásról/termékről. Azzal, hogy véleményt nyilvánít a honlapon keresztül, hozzájárul ahhoz, hogy a szolgáltató véleményét igény esetén a Weblapon publikálja.


Töltés...

Ugye Te is "Álomlagzit" szeretnél?

Kilenc Elengedhetetlen Határidő ahhoz, hogy minden el legyen intézve az Esküvőd napjának előestéjén

Ha még nem tetted volna meg,
Regisztrálj MOST!

Regisztrációd után azonnal megkapod a
9 Elengedhetetlen Határidőt e-mailben!

A Regisztrációhoz kattints ide!

Okleveles esküvőszervezőnk válaszol!

Tedd fel kérdésed az

info@szegedi-eskuvo.hu

e-mail címen, és okleveles esküvőszervezőnk 48 órán belül válaszol!

 

 Hírek, események


 Partner oldalaink

Kecskeméti Esküvő

 Belépés

Felhasználó:
Jelszó:

» Regisztráció

 Hamarosan egybekel

Összes pár

 Szavazás
Te milyen lakodalmat szertnél magadnak?
Nagy étteremben sok vendéggel
Szabadtéren sok vendéggel
Szűk körben...
Kettesben...
 Toplista

1.god
2.sinregi
3.csimu 
4.joinm 
5.ancsabi 
6.bcosette 
7.borsolva 
8.edina82 
9.akelaf 
10.Tavimanna 

Copyright ©2006-2008 Virtualcom Bt. - www.virtualcom.hu Felhasználási feltételek Adatvédelmi nyilatkozat Média Ajánlat ViP-CMS - A Sokszínű Tartalomkezelő Rendszer