Meghívó szövegek

1.)

................... és .................. Örömmel értesítjük Önt és kedves családját, hogy örök hűséget esküszünk egymásnak, ezért szeretettel várjuk 2006. ......... -án .......... órakor Székesfehérváron a Városház téri Házasságköto Teremben, majd a Bazilikában tartandó esküvonkön.

2.)

................... és ................. Úgy döntöttünk, hogy még szebbé varázsoljuk egymás életét, s e nemes napon, 2006. ..... -án házasságot kötünk. Szeretnénk, ha Ön és kedves családja osztozna velünk a nap örömeiben, izgalmaiban és megtisztelne jelenlétével ........ órakor a székesfehérvári Polgármesteri Hivatal Házasságköto Termében majd ......... órakor a Bazilikában tartandó esküvonkön (és az azt követő vacsorán.)

3.)

.......................................... és .......................................... Szeretettel meghívjuk Önt és kedves családját 2006. ............. -án .......... órakor a székesfehérvári Polgármesteri Hivatal Házasságköto Termében és ........... órakor a Bazilikában tartandó esküvonkre.

4.)

................................. és ................................. Szeretettel meghívjuk Önt és kedves családját, 2006. .............. -án ............ órakor A Zeneiskola Dísztermében tartandó esküvonkre (és az azt követő vacsorára.)

5.)

.................................... és .................................... Szeretettel meghívjuk Önt és kedves családját, legyenek velünk életünk legszebb perceiben, 2006. ........ -án ........... órakor a székesfehérvári Mátyás király körút 3. szám alatti házasságköto teremben, majd ........ órakor a Bazilikában tartandó esküvonkön, (és az azt követő vacsorán.)

6.)

...................... és ..................... Úgy döntöttünk, hogy véget vetünk vadházasságunknak és 2006. ............ -tól már hivatalos formában is összetartozunk. Kedves rokonaink és barátaink társaságában szeretnénk ezt megünnepelni, ezért mindenkit szeretettel várunk a székesfehérvári Zeneiskola Dísztermében (Mátyás K. körút 3. sz.) a ......... órakor kezdodo ceremóniára. Hogy ne gyertek hiába, vendégül látunk benneteket ezt követően a Kodolányi Foiskola aulájában tartandó dínom - dánomon.

7.)

...................... és neje .................. és neje Sok szeretettel meghívjuk Önt és kedves családját, hogy legyen velünk gyermekeink NÓRA és JÁNOS egybekelésének legszebb perceiben 2006. ....... -án ...... órakor a Polgármesteri Hivatal Házasságköto Termében, majd ........ órakor a Bazilikában tartandó esküvojükön.

8.)

................... és ................... Ezúton szeretnénk tudatni, hogy az Úr 2006. éve május szent havának 20. Napján FRIGYRE LÉPÜNK Templomi ceremónia kezdete: ......... órakor a Bazilikában Polgári esküvo kezdete: ....... órakor a Mátyás király körút 3. sz. alatt Szeretnénk, ha ezen a számunkra oly fontos eseményen velünk lennének.

9.)

.... és .... Úgy döntöttünk, hogy véget vetünk vadházasságunknak és 2006. szeptember 12-tol már hivatalos formában is összetartozunk. Ezúton meghívunk - csatolt részeiddel együtt - hogy szem- és fültanúja légy 16 órakor a polgári (Bp. VI. Teréz krt. 11-13.), majd 17 órakor a katolikus esketésnek a budavári Mátyás templomban. Ezt követően féktelen mulatozásba kezdünk pilisszentiváni birtokunkon. A megjelenés kötelezo! (Ezért táviratcím nincs. Addig is elérhetsz minket új számunkon: 541-6541)

10.)

.... és .... Még néhány nap... és 2006. április 24-én örök hűséget esküszünk egymásnak. E számunkra oly fontos esemény boldog pillanatait szeretnénk megosztani rokonainkkal és barátainkkal, ezért sok szeretettel várjuk Önt és kedves családját 15 órakor a Budapest IV. kerületi Polgármesteri Hivatal házasságköto termében és 16 órakor a Vajdahunyadvári Jáki kápolnában tartandó esküvonkre, valamint az azt követő ünnepi vacsorára a Gundel étterembe. Táviratcím: Gombai, 1047 Budapest, Attila u. 132.

11.)

Farkas Beáta és Viski Elemér együtt hajózik tovább az élet tengerén... Szeretettel meghívják Önt és becses családját 2006. augusztus 9-én 15 órára a budapesti nemzetközi hajóállomásra (Bem rakpart), ahonnan a násznéppel és az anyakönyvvezetovel együtt eloldják a Bécs nevű luxushajó köteleit! R.S.V.P. július 20-ig a 747-7777-es számon.

12.)

Hirtl Cecília és Molnár Ádám Hódolva a hagyományoknak és eleget téve az elozetes várakozásnak 2006. július 18-án 18 órakor összeházasodunk a martfűi Szent Tamás-templomban. Ebbol az alkalomból szeretettel meghívjuk Önöket esküvonkre és az ünnepi vacsorára a lajosmizsei Tanya csárdába. Táviratcím: Molnár, 5000 Szolnok Búzavirág u. 21.

13.)

Havasi Diána és Osz Miklós Miután meggyozodtünk arról, hogy nekünk együtt a legjobb, a sikeres folytatás érdekében 2001. március 30-án összeházasodunk. Reméljük , hogy velünk osztozol e nagy nap örömeiben és megtisztelsz minket jelenléteddel a ceremónián, majd az azt követő dínom-dánomon. Program: - Vendégfogadás: 15.00 órától a Vasmacska Étteremben - Polgári esküvo: 16.30-kor a szombathelyi Városháza dísztermében - Templomi esküvo: 17.30-kor a Szent Erzsébet templomban. Visszajelzést kérünk a 94/457-628-as számra.

14.)

Ezen cédula mindenkori birtoklója szívéllyel értesíttetik, hogy egyrészről Tóth Szilvia mint gyűrűs menyasszony másrészről Garek László mint boldog volegény 1999. október havának 23. napján a déli harangozás után nyolcadfél órával (16.00) az Arany János utca.14. szám alatt fellelheto Bazilikában, megtartják frigyüket és a házasság szent kötelékét választják. Ezen iromány olvasója ezennel feljogosíttatik a fennkölt ceremónián való részvételre, amely célból kéretik ünnepi gúnyáját felöltve, s szívét lelkét díszbe öltöztetve a fent nevezett helyen és időben tiszteletét tenni, majd a mulatságon részt venni.

16.)

Tudjuk, hogy sok férfit és not taszítunk ezzel a kétségbeesésbe, de úgy döntöttünk, hogy összeházasodunk. E jeles esemény 2006. augusztus 24-én 17.00 órakor lesz a kisbéri Polgármesteri Hivatal házasságköto termében, majd a római katolikus templomban. Szeretettel várunk Benneteket az esküvore, és az azt követő vacsorára!

17.)

Úgy döntöttünk, hogy véget vetünk az "én sose adom be a derekamat " című fejezetnek és 2006. augusztus 5-én önként és dalolva összeházasodunk. Ezúton meghívunk - csatolt részeiddel együtt, hogy szem- és fültanúja legyetek annak, hogy 16. órakor a Bicskei Polgármesteri Hivatal Házasságköto Termében, majd a Római Katolikus Templomban örök hűséget fogadunk egymásnak. Azt követően féktelen mulatozásba kezdünk.

18.)

Miután meggyozodtünk arról, hogy nekünk együtt a legjobb a legjobb, l a sikeres folytatás érdekében (dátum) összeházasodunk. Reméljük velünk osztozol e nap izgalmaiban és megtisztelsz minket jelenléteddel a ceremónián, majd az azt követő dínomdánomon. ------------------------------Program:------------------------------ - Polgári esküvo (időpont) a .........Házasságköto teremben - Templomi esküvo (időpont) a ........ Templomban - Ünnepi vacsora az ..... étteremben Visszajelzést kérünk a ..... telefonszámon.

19.)

Örömmel tudatjuk, hogy az elozetes várakozásoknak eleget téve szerelmünket hivatalos formában is megerosítjük. Szeretettel várunk Benneteket (hely), (időpont).

20.)

Vadházasságunk megszelídítése érdekében, úgy döntöttünk, hogy (dátum) örök hűséget esküszünk egymásnak. Elhatározásunkkal a hivatali pecsétet 15:30-kor a ........ Polgármesteri Hivatal házasságköto termében (cím) kapjuk, Isten áldását pedig (időpont) a ....... Templomban (cím) kérjük. Reméljük osztozol örömünkben, és megtisztelsz minket jelenléteddel mindkét ceremónián, valamint az azt követő ünnepi vacsorán....... (cím).

21.)

Örömmel tudatjuk, hogy példátokon felbuzdulva mi is kedvet kaptunk a házasság édes örömét kipróbálni, így meghívunk Benneteket ...... (hely), .......(időpont) ..... tartandó esküvonkre.

22.)

.... kisasszony és ..... úr Örömmel tudatjuk, hogy az Úr .... évének ... havában a .... napon a ... Városházának díszes termében ... órakor, majd a .... templomában ... órakor kimondjuk a boldogító igent Szeretnénk, ha velünk lennétek ezen a szép napon, hogy szem és fül tanúi lehessetek e világraszóló eseménynek. Jó szokáshoz híven a szertartás után fergeteges mulatozásba kezdünk melyen szintén számítunk Rátok.

23.)

Úgy döntöttünk x és y hogy még szebbé varázsoljuk egymás életét s e nemes napon (dátum) házasságot kötünk. Szeretnénk, ha Ön és kedves családja is velünk lenne és osztozna örömünkben. Szeretettel várjuk... órakor .... Polgármesteri Hivatal Esketo termében majd .... Templomban tartandó esküvonkre majd az ezt követő ünnepi vacsorára .... étteremben.

24.)

Kedves Családunk és Barátaink! Szeretettel meghívunk hogy velünk örüljetek, mikor (dátum), (időpont) a ... házasságköto teremben majd (időpont) .... Templomban végleg összekötjük életünket. Közös életünk elso óráit töltsétek velünk az .... Étteremben egy vacsorával egybekötött mulatozáson.

25.)

IDÉZÉS!
Az összeesküvés alapos gyanúja miatt x és y ügyében a címzettet a (hely) (ekkor meg akkor) kitűzött vallomásra tanúként megidézem. Figyelmeztetjük, hogy ha az idézés ellenére nem jelenik meg és ezt alapos okkal nem menti ki, vagy engedély nélkül távozik illetve önhibájából olyan állapotban jelenik meg, hogy nem tud mélyen hallgatni, annak a család elovezetését rendelheti el. Ha a határnapot hibáján kívül mulasztotta el, a határnaptól számított 8 napon belül részvét, rajongói vagy kárörvendo levél postázására kötelezzük. Ha az idézet éhen marad elviszik az összeesküvok szerencséjét. Ezt a kockázatot mi nem vállalván ... utasítjuk (ido, hely) feltálalt étkek maradéktalan elfogyasztására!

26.)

Az Úr ... évének.... havában a ....napon napnyugta elott, amikor az óra elüti a ...-t, ....-ban, ... díszes termében valamint a ... órai harangszóra .....templomában tartandó mennyegzojükre, és az azt követő ünnepi vacsorára ....kisasszony és ....úr sok szeretettel meghívja Önt és Tisztelt háza népét.

27.)

x. y és neje a.b és neje Örömmel értesítjük Önöket, hogy gyermekeink x és y házasságot kötnek. Ezúton szeretnénk meghívni Önt és kedves családját (dátum) a ....-i Polgármesteri Hivatal házasságköto termében tartandó esküvore. és az azt követő estebédre. Vendégvárás 14 órától a ... étteremben.

28.)
Egyben kellünk?
Egybekelünk!
Gyere velünk, ünnepelünk :
A ....-i Polgármesteri Hivatal házasságköto termébe
A templomba menetelünk :
2006 június 4-én 11-re a Ligeti Református templomba
Eztán pedig ebédelünk:
Ugyanaznap a törökbálinti görög étteremben 13h -tól

29.)

Zita sokáig kereste párját, de most úgy tűnik nem árul petrezselymet többé! András komoly ígéretet tett, hogy egy életen át párja lesz. Hogy ezt mindenki megtudja hetedhét országra szóló vigasságot rendezünk. A szertartás az I. kerületi házasságkötő teremben a várban zajlik, majd közvetlenül utána az Alabárdos étterem oldalát rúgjuk ki mulatozás közben.
Szeretettel várunk Benneteket (hely), (időpont).

30.)

A király legkisebb leányának Borbálának kezét Bence lovag nyerte el. Kézfogójukra a násznép messze földről hivatalos. György tiszteletes napok óta gyakorolja az imákat a szolganép pedig feni a késeket. Az ökörsütéshez a kertben sátrakat állíttattak, és akár száz hordót is csapra vernek a jeles napon. Ezúton invitálunk hetedíziglen, hogy szem- és fültanúja legyetek annak, hogy az úr 2006 évének július havának 4-ik napján sötétedéskor (16. Órakor) a Zsámbéki Polgármesteri Hivatal Házasságköto Termében, majd a Görög Katolikus Templomban örök hűséget fogadunk egymásnak. Azt követően kezdődhet a hét napig tartó vigasság!


Töltés...

Ugye Te is "Álomlagzit" szeretnél?

Kilenc Elengedhetetlen Határidő ahhoz, hogy minden el legyen intézve az Esküvőd napjának előestéjén

Ha még nem tetted volna meg,
Regisztrálj MOST!

Regisztrációd után azonnal megkapod a
9 Elengedhetetlen Határidőt e-mailben!

A Regisztrációhoz kattints ide!

Okleveles esküvőszervezőnk válaszol!

Tedd fel kérdésed az

info@szegedi-eskuvo.hu

e-mail címen, és okleveles esküvőszervezőnk 48 órán belül válaszol!

 

 Hírek, események


 Partner oldalaink

Kecskeméti Esküvő

 Belépés

Felhasználó:
Jelszó:

» Regisztráció

 Hamarosan egybekel

Összes pár

 Szavazás
Te milyen lakodalmat szertnél magadnak?
Nagy étteremben sok vendéggel
Szabadtéren sok vendéggel
Szűk körben...
Kettesben...
 Toplista

1.god
2.sinregi
3.csimu 
4.joinm 
5.ancsabi 
6.bcosette 
7.borsolva 
8.edina82 
9.akelaf 
10.Tavimanna 

Copyright ©2006-2008 Virtualcom Bt. - www.virtualcom.hu Felhasználási feltételek Adatvédelmi nyilatkozat Média Ajánlat ViP-CMS - A Sokszínű Tartalomkezelő Rendszer